Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek reçeli istemek

Rüyada çilek reçeli istemek

Rüyada çilek reçeli istemek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada çilek reçeli istemek gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada çilek reçeli istemek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına inanılır.

Rüyada çilek reçeli almak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Rüyada çilek reçeli yemek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada çilekli reçel yemek çocuk sahibi olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çilek reçeli pişirmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işarettir.

Rüyada çilek reçeli yediğini görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Rüyada çilek reçel yapmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada çilek reçeli kaynatmak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments