Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik reçeli görmek

Rüyada erik reçeli görmek

Rüyada erik reçeli görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada erik reçeli gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir veya geleceği parlak yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada erik reçeli yemek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erik reçeli görmek evlatlarından memnun olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulur.

Rüyada kivi reçeli görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, dileklerin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada reçel yediğini görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dut reçeli yapmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine yorulur.

Rüyada çilek reçeli pişirmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, başarıların çoğalacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada dut reçeli görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nar reçeli görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments