Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış ekin görmek

Rüyada yanmış ekin görmek

Rüyada yanmış ekin görmek rahat ve huzurlu olunacağına, insanlara yardım edeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, mevki kaybına uğrayacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, insanların saygısının kazanılacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada yanmış ekin gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Rüyada yanmış ekin görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ekin hasadı görmek kazancın daha da artacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalet eder.

Rüyada olmuş ekin görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada ekin toplamak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ekin tarlasından geçmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, işlerinin günden güne azalacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil ekin yolmak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada buğday ekini görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments