Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin yığını görmek

Rüyada ekin yığını görmek

Rüyada ekin yığını görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından arınacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada ekin yığını gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Rüyada ekin yığını görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, önün açılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saman yığını görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine yorulur.

Rüyada tuğla yığını görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, zararın gittikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada bozuk para yığını görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç yığını görmek zor durumda bırakacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yığını görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada altın yığını görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada odun yığını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments