Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin toplamak

Rüyada ekin toplamak

Rüyada ekin toplamak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ekin toplamak gördüyseniz:

  • Maddi gerekçeli gerilimlerden ya da ilişkiler nedeniyle kaçırılan ufak nüansların neden olabileceği maddi zararlardan uzak durmakta fayda var.

Rüyada ekin toplamak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet eder.

Rüyada tarlada ekin toplamak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Rüyada ekin tarlasında koşmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, başarı için fırsatların artacağına delalet eder.

Rüyada ekinlerin içinde yürümek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulur.

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde ekin görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments