Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin ekmek görmek

Rüyada ekin ekmek görmek

Rüyada ekin ekmek görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada ekin ekmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada ekin ekmek görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa ekin ekmek arabuluculuk yapılacağına, zevki sefa içinde olacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret eder.

Rüyada ekin sapı görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına işaret eder.

Rüyada sarı ekin görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine yorulur.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada biçerle ekin biçmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments