Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ekin görmek

Rüyada sarı ekin görmek

Rüyada sarı ekin görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, düşmanların barışacağına delalettir.

Rüyada sarı ekin gördüyseniz:

  • Belki, sizden daha zor durumda olan birisine yardım etmeniz, içinizdeki insani yanları hatırlamanız için iyi bir başlangıç teşkil edebilir.

Rüyada sarı ekin tarlası görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı ekin görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada ekin doldurmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yetişmiş ekin görmek birçok işin birlikte yapılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru ekin biçmek hanesine güneş doğacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekin suladığını görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde ekin görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments