Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates ekildiğini görmek

Rüyada domates ekildiğini görmek

Rüyada domates ekildiğini görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, onlara değer vereceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domates ekildiğini gördüyseniz:

  • Paranızı size getirisi olacak şekilde harcamalı veya değerlendirmelisiniz.

Rüyada domates ektiğini görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada ekilmiş domates görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye domates ektiğini görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, daha pozitif biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domates ekildiğini görmek sıkıntılarını çözeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ekilmiş mısır görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada tohum ekildiğini görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ekilmemiş tarla görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments