Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş toprak görmek

Rüyada ekilmiş toprak görmek

Rüyada ekilmiş toprak görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekilmiş toprak gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Rüyada toprağa çiçek ektiğini görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, birikim yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ekilecek toprak görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekilmiş toprak görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekilmiş nohut görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına rivayet eder.

Rüyada biber ektiğini görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, ana baba duası alınacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine delalettir.

Rüyada saç ekildiğini görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eğilmiş bilezik görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada yeni ekilmiş bahçe görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments