Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş patlıcan görmek

Rüyada ekilmiş patlıcan görmek

Rüyada ekilmiş patlıcan görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekilmiş patlıcan gördüyseniz:

  • Yeni hobilere başlayabilir, yaratıcılığınızı aktif şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz.

Rüyada patlıcan ektiğini görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada ekilmiş patlıcan görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday ekildiğini görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekilmiş mısır görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada ekilmiş domates görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, çok zarar göreceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kabak ektiğini görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ek saç görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada eğilmiş yüzük görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments