Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek ektirmek

Rüyada çiçek ektirmek

Rüyada çiçek ektirmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, satışların düşeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek ektirmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Rüyada çiçek ektiğini görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, hastalıklarını yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin çiçek ektiğini görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek ekildiğini görmek hayatının iplerini eline alacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek ektirmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekilmiş çiçek görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, istenmeyen olayların olacağına, kendini yiyip bitireceğine yorulur.

Rüyada toprağa çiçek ektiğini görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının çiçek ektiğini görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments