Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç ektirmek

Rüyada saç ektirmek

Rüyada saç ektirmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, güzelliklerle dolacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, beklediklerini duyacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada saç ektirmek gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Rüyada saç ekildiğini görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada saç ek yapmak müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ektirmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ek saç görmek güzel günler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada tohum ektiğini görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ek işe girmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kabak ektiğini görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut ektiğini görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments