Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane ektiğini görmek

Rüyada nane ektiğini görmek

Rüyada nane ektiğini görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, huzurunun bozulacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalet eder.

Rüyada nane ektiğini gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Rüyada nane ektiğini görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına işarettir.

Rüyada nane maydanoz ekmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet eder.

Rüyada nane bahçesi görmek borcunun kalmayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nane toplamak Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada nane likörü görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada nane maydanoz görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada nane kurusu görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, başarılı işlere imza atılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada naneli sigara içmek adının yayılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments