Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş annesini dövmek

Rüyada ölmüş annesini dövmek

Rüyada ölmüş annesini dövmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, her gün daha fazla dolacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, patron olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annesini dövmek gördüyseniz:

  • Farkında bile olmadığınız, kapalı kapılar ardındaki bazı çalışmaların planlandığı gibi gitmemesi sosyal hayatınızda veya iş yaşamınızda sizin avantajınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada anne kızını dövmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada baba anneyi dövmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, endişelerinin son bulacağına işarettir.

Rüyada annesini dövmek merdiven atlayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne baba dövmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Rüyada anneyi dövmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen annesini dövmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada anneni dövmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada üvey anneyi dövmek eşlerin ayrılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments