Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada efes içmek

Rüyada efes içmek

Rüyada efes içmek şansızlığın kırılacağına, mal mülk kazanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına alamet eder.

Rüyada efes içmek gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birlikleriniz dış görünüşünüz veya düşünce sisteminiz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada efes içmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada efes harabelerini görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet eder.

Rüyada efe kıyafeti giymek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kötü günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada efe görmek şansın ve bahtının da açılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına tabir olunur.

Rüyada efe oyunu oynamak hayatın kolaylaşacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada efe ismini görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada ıhlamur içmek kariyerinin yükseleceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sigara içmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, zor bir döneme girileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments