Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıhlamur içmek

Rüyada ıhlamur içmek

Rüyada ıhlamur içmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıhlamur içmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşmanız işleri güçleştirirken, gizli hareket etmeniz ilerlemeyi hızlandırabilir.

Rüyada ıhlamur içmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, birçok iş kapısının açılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ıhlamur çayı içmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulur.

Rüyada ıhlamur ağacı görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kişinin rahat nefes alacağına inanılır.

Rüyada ıhlamur içtiğini görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına inanılır.

Rüyada ıhlamur çiçeği toplamak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıhlamur yaprağı görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada ıhlamur görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan ıhlamur toplamak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments