Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada efe oyunu oynamak

Rüyada efe oyunu oynamak

Rüyada efe oyunu oynamak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, de elinin bollaşacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada efe oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada efe oyunu oynamak yeni bir araba satın alınacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sağlığından olacağına işaret eder.

Rüyada efe kıyafeti giymek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada efe görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hastalıkların uzak duracağına işarettir.

Rüyada efes içmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işaret eder.

Rüyada efe ismini görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada efes harabelerini görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kardeşle oyun oynamak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada oyun havası oynamak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, elindeki imkanların artacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments