Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada efe kıyafeti giymek

Rüyada efe kıyafeti giymek

Rüyada efe kıyafeti giymek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işarettir.

Rüyada efe kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Nasıl daha hızlı veya etkin olabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada efe kıyafeti giymek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada efes harabelerini görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada efe oyunu oynamak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada efes içmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada efe görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada efe ismini görmek kinin ve nefretin son bulacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada asker kıyafeti giymek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada abiye kıyafet giydiğini görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments