Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada efe görmek

Rüyada efe görmek

Rüyada efe görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada efe gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Rüyada efe oyunu oynamak işlerinin toparlanacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada efes harabelerini görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada efe ismini görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada efe kıyafeti giymek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına inanılır.

Rüyada efes içmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada efe görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, planların sarkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments