Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bana mesaj attığını görmek

Rüyada birinin bana mesaj attığını görmek

Rüyada birinin bana mesaj attığını görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, bir sınavdan geçileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin bana mesaj attığını gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Rüyada birinin bana mesaj attığını görmek toparlanacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada birinin bana gülümsediğini görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada banu alkanı görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalettir.

Rüyada birinin bana kızdığını görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada bana taş atıldığını görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada bana para vermek bol bol hayır duası alınacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments