Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan su sızdığını görmek

Rüyada duvardan su sızdığını görmek

Rüyada duvardan su sızdığını görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Rüyada duvardan su sızdığını gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Rüyada duvardan su sızdığını görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su sızdığını görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada tavandan su sızdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara su dökmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek kazançlı çıkacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarda su görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına alamet eder.

Rüyada duvardan su fışkırdığını görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments