Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda su görmek

Rüyada duvarda su görmek

Rüyada duvarda su görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, canın derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarda su gördüyseniz:

  • İdeal eşle ilgili düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirin.

Rüyada duvardan su akmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada duvardan su çıktığını görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine inanılır.

Rüyada duvara su serpmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada duvardan su fışkırdığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada duvardan su aktığını görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments