Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara çıktığını görmek

Rüyada duvara çıktığını görmek

Rüyada duvara çıktığını görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalettir.

Rüyada duvara çıktığını gördüyseniz:

  • Değişken tavırlarınız bazılarının kafasını karıştırırken bazı kişilerin heyecanlandırabilir.

Rüyada duvara çıktığını görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvardan su çıktığını görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarından su çıktığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada pembe duvarlı ev görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işarettir.

Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar sulamak yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, ticarette öne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada düz duvara tırmanmak çok tahsilli bir kişi olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar saati kırmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments