Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan atlamaya çalışmak

Rüyada duvardan atlamaya çalışmak

Rüyada duvardan atlamaya çalışmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada duvardan atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız çevrenizdekilerle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada duvardan atlamaya çalışmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına inanılır.

Rüyada duvara tırmanmaya çalışmak dua alacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden atlamaya çalışmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada camdan atlamaya çalışmak başını borçlardan kaldıramayacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada at yakalamaya çalışmak hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, ev sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, mekân değiştireceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına yorulur.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada duvardan atlayamamak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments