Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara tırmanmaya çalışmak

Rüyada duvara tırmanmaya çalışmak

Rüyada duvara tırmanmaya çalışmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işarettir.

Rüyada duvara tırmanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir.

Rüyada duvara tırmanmaya çalışmak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada dağa tırmanmaya çalışmak de zenginliğe kavuşacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine işaret eder.

Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada bir yere tırmanmaya çalışmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tır kullandığını görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, acılarını dindireceğine delalettir.

Rüyada büyük bir tır görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, dinde bilginleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments