Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, üzerinde kafa yoracağına, verimliliğinin de artacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, patron koltuğunda oturacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak elini eteğini hayattan çekeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulur.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada bir yerde çalışmak helal ekmek yeneceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka yerde çalışmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada başka bir yerde çalışmak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments