Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak güzel ameller işleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, ilişkilerin noktalanacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, işlerinin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak yaptığı işte sivrileceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak kalp kırmaya, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments