Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan atlamaya çalışmak

Rüyada camdan atlamaya çalışmak

Rüyada camdan atlamaya çalışmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada camdan atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yardım tekliflerinde bulunurken, eskiden sizden fayadalanmaya çalışan bir kişinin, tekrar aynı şeyi deneyebileceğini unutmamalısınız.

Rüyada camdan atlamaya çalışmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırmaya çalışmak az da olsa kazanç elde edeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalettir.

Rüyada duvardan atlamaya çalışmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Rüyada pencereden atlamaya çalışmak doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, ardından bu kişiye açılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, bilgi sahibi olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada at yakalamaya çalışmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sevgi ve hürmet göreceğine işarettir.

Rüyada birini camdan atlarken görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, onlara galip geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments