Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden atlamaya çalışmak

Rüyada pencereden atlamaya çalışmak

Rüyada pencereden atlamaya çalışmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereden atlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere çözümler getirebilirsiniz.

Rüyada pencereden atlamaya çalışmak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalet eder.

Rüyada pencereden atlayan birini görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at yakalamaya çalışmak borçların kapanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada duvardan atlamaya çalışmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada camdan atlamaya çalışmak küslüklerin biteceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments