Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda sarmaşık görmek

Rüyada duvarda sarmaşık görmek

Rüyada duvarda sarmaşık görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada duvarda sarmaşık gördüyseniz:

  • Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.

Rüyada duvarda sarmaşık görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarmaşık görmek hayırlı işlere girileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarmaşık yemek çok mutlu bir yuva kurulacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet eder.

Rüyada sarmaşık gül görmek ona kol kanat gereceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Rüyada evde sarmaşık görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda sarmaşık görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, bilgi ile donanacağına, epey bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenli sarmaşık görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarmaşık otu görmek torunlarına dahi yeteceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments