Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde sarmaşık görmek

Rüyada evde sarmaşık görmek

Rüyada evde sarmaşık görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada evde sarmaşık gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Rüyada evde sarmaşık görmek ticaretin önünün açılacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada sarmaşık gül görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarmaşık yemek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli sarmaşık görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına inanılır.

Rüyada sarmaşık toplamak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalettir.

Rüyada kurumuş sarmaşık görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada sarmaşık ağacı görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarmaşığa tırmanmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hedeflerine yaklaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments