Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarmaşık gül görmek

Rüyada sarmaşık gül görmek

Rüyada sarmaşık gül görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, birikim yapacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada sarmaşık gül gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Rüyada sarmaşık gül görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sarmaşık toplamak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sarmaşık otu görmek kul hakkına girmeyeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarmaşık görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarmaşık dikmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, başarılarının kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli sarmaşık görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil sarmaşık görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarmaşığa tırmanmak el üstünde tutulacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments