Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarmaşık görmek

Rüyada sarmaşık görmek

Rüyada sarmaşık görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sarmaşık gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada sarmaşık görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarmaşık ağacı görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına işarettir.

Rüyada evin içinde sarmaşık görmek söz sahibi olacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda sarmaşık görmek yokluk içine düşeceğine, kendi geleceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına inanılır.

Rüyada sarmaşık otu görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sarmaşık görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada sarmaşık yemek güvenini sarsacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada sarmaşık budamak çok büyük kısmetler elde edileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments