Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli sarmaşık görmek

Rüyada dikenli sarmaşık görmek

Rüyada dikenli sarmaşık görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, gamsız bir hayat süreceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yüzünün de güleceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikenli sarmaşık gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada dikenli sarmaşık görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada zehirli sarmaşık görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarmaşık ağacı görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet eder.

Rüyada evde sarmaşık görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada sarmaşık dikmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, masrafların altında kalacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda sarmaşık görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, yeni bir ortama gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulur.

Rüyada yeşil sarmaşık görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarmaşık otu görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments