Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarmaşık otu görmek

Rüyada sarmaşık otu görmek

Rüyada sarmaşık otu görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, mali gücünü yitireceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, hanesine huzurun dolacağına delalet eder.

Rüyada sarmaşık otu gördüyseniz:

  • Yeni ümitlere bağlanabilir, yeni tecrübeler edinebilirsiniz.

Rüyada sarmaşık otu görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli sarmaşık görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada sarmaşık gül görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, işlerinin gerileyeceğine inanılır.

Rüyada sarmaşık yemek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarmaşık dikmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sarmaşık görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada sarmaşık çiçek görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada sarmaşık toplamak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments