Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen annesini öpmek

Rüyada ölen annesini öpmek

Rüyada ölen annesini öpmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen annesini öpmek gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada anne babanın elini öpmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin elini öpmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada anneye sarılıp öpmek büyük bir mala sahip olacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada ölen annenin elini öpmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba eli öpmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada annenin ayağını öpmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments