Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda gül görmek

Rüyada duvarda gül görmek

Rüyada duvarda gül görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, içebileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına inanılır.

Rüyada duvarda gül gördüyseniz:

  • Mora bozukluğu yaşamamalısınız.

Rüyada duvarda gül görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kafasının rahatlayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni duvar görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvar görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada duvarın üstünden atlamak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkık duvar görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada duvarda tırmanmak hayat boyu çok sevileceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada duvarda bit görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments