Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık duvar görmek

Rüyada yıkık duvar görmek

Rüyada yıkık duvar görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yıkık duvar gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları söz konusu olabilir.

Rüyada yıkık duvar görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarını yıkık görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, hem verimi yükselteceğine rivayet eder.

Rüyada eski ve yıkık ev görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada yıkık çatı görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine yorulur.

Rüyada yıkık köprüden geçmek sorunlarını gidereceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada yıkık mezar görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkık ev görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments