Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda bit görmek

Rüyada duvarda bit görmek

Rüyada duvarda bit görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, işlerin eski haline döneceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada duvarda bit gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada duvarda bit görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yeni işler yapılacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kafada büyük bit görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına rivayet eder.

Rüyada elinde bit öldürmek rahatlığa ereceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada işini bitirememek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, moralinin yükseleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kafasında bit görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinde bit görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başında bit görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, stresli bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara bit görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments