Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda tırmanmak

Rüyada duvarda tırmanmak

Rüyada duvarda tırmanmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, can derdine düşeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada duvarda tırmanmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim planlarına yer açmalısınız.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak hayırlı işlerde yer alacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada duvardan tırmanmak aile hayatının hayır getireceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine inanılır.

Rüyada taş duvara tırmanmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, hasretliğin biteceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalet eder.

Rüyada dik duvara tırmanmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara tırmanmak isteklerinize kavuşacağınıza, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, rakipsiz hale geleceğine delalettir.

Rüyada duvara tırmandığını görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada düz duvara tırmanmak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, şöhret ve hayır getireceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, geniş geniş yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments