Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda fotoğrafını görmek

Rüyada duvarda fotoğrafını görmek

Rüyada duvarda fotoğrafını görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, adının her yerde geçeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda fotoğrafını gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada duvarda fotoğraf görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Rüyada duvarda fotoğrafını görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada fotoğraf yırttığını görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada ünlü birinin fotoğrafını çekmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada balık fotoğrafı görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yetki sahibi olacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf bulmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments