Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek

Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek

Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, iş sahibi olacağına, herkesin önünde olacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, işlerinin bozulacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada duvarda asılı fotoğraf gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulur.

Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine inanılır.

Rüyada duvarda asılı kalmak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada duvarda asılı halı görmek yüksek mertebeye geleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada duvarda asılı kuran görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda asılı gelinlik görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işarettir.

Rüyada duvarda asılı kuranı kerim görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, en doğru şekilde öğreneceğine alamet eder.

Rüyada duvara asılı halı görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, kısmetli kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments