Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada duvara asılı fotoğraf gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada duvarda asılı kuran görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada duvarda asılı kalmak parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına inanılır.

Rüyada duvarda asılı gelinlik görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara asılı halı görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada duvarda asılı halı görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada duvarda asılı kuranı kerim görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments