Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık fotoğrafı görmek

Rüyada balık fotoğrafı görmek

Rüyada balık fotoğrafı görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada balık fotoğrafı gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada balık fotoğrafı görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada bebek fotoğrafları görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada gelin fotoğrafı görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğrafları görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, özgüveninin artacağına işaret eder.

Rüyada kadın fotoğrafı görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada birine fotoğraf vermek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada eski fotoğraflarını görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraflara bakmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments