Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda dua görmek

Rüyada duvarda dua görmek

Rüyada duvarda dua görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, rızkın ve kazancın artacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, zararını tamamen kapatacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalettir.

Rüyada duvarda dua gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Rüyada duvarda dua görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayatından çıkaracağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara dua asmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada duvara tırmanmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına inanılır.

Rüyada cami duvarına tırmanmak başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarın yandığını görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek duvarda yürümek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, maddi zararlara uğrayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalet eder.

Rüyada duvarda oturmak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine yorulur.

Rüyada duvardan düşen birini görmek kısmetlerin artacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments