Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan düşen birini görmek

Rüyada duvardan düşen birini görmek

Rüyada duvardan düşen birini görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvardan düşen birini gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada duvardan düşen birini görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına işarettir.

Rüyada duvardan düştüğünü görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun duvardan düştüğünü görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarsız ev görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına işaret eder.

Rüyada duvara kuran asmak yeni bir ilişkiye başlanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek duvarda oturmak yardımın alınacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, esenleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçe duvarında oturmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda sarmaşık görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments