Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı asmak

Rüyada halı asmak

Rüyada halı asmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, büyük üzüntüler olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine rivayet eder.

Rüyada halı asmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu güçlendirecek yatırımlar veya planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ipek halı asmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine tabir olunur.

Rüyada halı yıkayıp asmak yaşam refahının düşeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkanmış halı asmak eğlenceli günler geçirileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet eder.

Rüyada balkona halı asmak üzüleceğine, pişman olacağına, hayır ve bereketin artmasına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada halı asmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada duvara halı asmak kazançlı bir işe girileceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipe beyaz çarşaf asmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz çarşaf asmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments