Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah resmi görmek

Rüyada timsah resmi görmek

Rüyada timsah resmi görmek istenmeyen olayların olacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, sevinçli haberler geleceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada timsah resmi gördüyseniz:

  • Kişisel bir fanteziyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada timsah resmi görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil timsah öldürmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada timsahın yediğini görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı timsah görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah sürüsü görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, bazen fakirlik görüleceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına inanılır.

Rüyada evde yavru timsah beslemek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments