Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını kazımak

Rüyada kendi saçını kazımak

Rüyada kendi saçını kazımak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçını kazımak gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Rüyada başkasının saçını kazımak işlerinde atılıma geçeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada saçını kazımak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı kazımak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada saç kazımak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kazımak güzel haberler alınacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçları kazımak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıdığını görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kendi saçını kazımak çok üzüntü duyulacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments