Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kazımak

Rüyada saç kazımak

Rüyada saç kazımak aralarından su sızmayacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç kazımak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada kendi saçını kazımak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıdığını görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kazımak daha bir sevileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kötülüklerden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı kazımak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları kazımak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını kazımak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kazımak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kazımak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments